Rosmarinsild med tzatziki

Tid:
4 min
4 min
Sådan gør du
- Flæk agurken på langs, fjern kernerne med en teske, og skær den i skiver.
- Rør græsk yoghurt med presset hvidløg.
- Smag dressingen til med salt og peber, og vend agurkerne i.
- Skyl sildefileterne, og fjern rygfinnerne.
- Drys sildene indeni med salt og peber, og læg en kvist rosmarin i.
- Kom mel på en tallerken, og vend sildene i melet.
- Varm olien på en slip let-pande, og steg sildene i ca. 3 minutter på hver side.
Servér sildene med tzatziki, kogte kartofler og brød.
Tip: Tzatzikien kan tilsættes fire kviste finthakket mynte.
Brugt i denne ret

Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
4 personer
4 sildefileter
1 agurk
200 g græsk yoghurt 1%
1 fed hvidløg
4 kviste frisk rosmarin
lidt hvedemel
1 spsk rapsolie
salt og peber
Tilbehør:
kartofler
groft brød