Skip to main content

Rosmarinsild med tzatziki

Tid:
4 min

Sådan gør du

  • Flæk agurken på langs, fjern kernerne med en teske, og skær den i skiver. 
  • Rør græsk yoghurt med presset hvidløg.
  • Smag dressingen til med salt og peber, og vend agurkerne i. 
  • Skyl sildefileterne, og fjern rygfinnerne. 
  • Drys sildene indeni med salt og peber, og læg en kvist rosmarin i. 
  • Kom mel på en tallerken, og vend sildene i melet.
  • Varm olien på en slip let-pande, og steg sildene i ca. 3 minutter på hver side.

 

Servér sildene med tzatziki, kogte kartofler og brød.

 

Tip: Tzatzikien kan tilsættes fire kviste finthakket mynte.

Brugt i denne ret

Sild

Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…

Ingredienser

4 personer



4 sildefileter
1 agurk
200 g græsk yoghurt 1%
1 fed hvidløg
4 kviste frisk rosmarin
lidt hvedemel
1 spsk rapsolie
salt og peber

Tilbehør:
kartofler
groft brød