Amanda Seafood / Insula
Danmarks Fiskeriforening PO.
Danmarks Pelagiske PO.
Dansk Cater
Geia Food
Konsumfisk
Launis
MSC Danmark
Royal Greenland Seafood A/S
Vilsund Blue A/S
Salling Group
Lerøy
Mette Jasper Gammicchia
Afdelingschef
Marked, Fødevarer & Gastronomi
Landbrug & Fødevarer F.m.b.A.
mjg@lf.dk
+45 272 456 68
Cornelius Simonsen
Seniorkonsulent
Fisk & Skaldyr
Landbrug & Fødevarer F.m.b.A.
cosi@lf.dk
+45 264 769 82
Kampagnerne "2 gange om ugen" og "Fisk i kantinen" drives af Landbrug & Fødevarer, der samler fødevarekategorier som fisk, skaldyr, kød, mejeri og frugt & grønt. Målet er at fremme bæredygtighed, kvalitet og lokale råvarer.
"Vi har samlet hele tallerkenen under ét, og det gør os stærkere i indsatsen for at fremme fisk og skaldyr i danskernes måltider," siger Flemming Nør-Pedersen, Viceadm. direktør hos Landbrug & Fødevarer.
Danskerne spiser 68 % mere fisk end i 2008, men vi når endnu ikke de anbefalede 350 gram om ugen. Ved at spise fisk to gange om ugen kan vi både forbedre sundheden og øge efterspørgslen på fisk og skaldyr med op til 33 %.
Partnerskabet arbejder målrettet for at fremme salget af fisk og skaldyr gennem:
Som medlem får din virksomhed:
Kontingent: Beregnes ud fra omsætning og opkræves årligt. Opsigelse skal ske med 6 måneders varsel inden nyt kalenderår.
Få danskerne til at spise 350 gram fisk om ugen for at styrke sundheden, bæredygtigheden og fødevaresektoren.
Bliv en del af partnerskabet i dag!
Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan I kan være med til at gøre en forskel.