Skip to main content

Mørksej i filodej

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Rens champignon, og steg dem sprøde på en slip let-pande i 1 spsk olie.

  • Skær tomaterne i både, og hak hvidløgene.
  • Læg filodejstykkerne sammen oven på hinanden to og to, så du har fire portioner dej, som ligger dobbelt.

  • Fordel fisk, tomat, hvidløg og champignon på hver portion filodej, og krydr med salt og peber.

  • Fold filodejen sammen, og læg pakkerne på en bageplade med bagepapir.

  • Pensl pakkerne med resten af olien, og bag dem i 10-15 minutter.

 

Servér fiskepakkerne med grøn salat og brød. 

Brugt i denne ret

Mørksej

Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…

Ingredienser

4 personer



600 g mørksejfileter uden skind og ben
250 g champignon
8 tomater
4 fed hvidløg
8 stykker filodej
2 spsk rapsolie
salt og peber

Tilbehør:
grøn salat
groft brød