Mørksej i filodej

Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Rens champignon, og steg dem sprøde på en slip let-pande i 1 spsk olie.
- Skær tomaterne i både, og hak hvidløgene.
- Læg filodejstykkerne sammen oven på hinanden to og to, så du har fire portioner dej, som ligger dobbelt.
- Fordel fisk, tomat, hvidløg og champignon på hver portion filodej, og krydr med salt og peber.
- Fold filodejen sammen, og læg pakkerne på en bageplade med bagepapir.
- Pensl pakkerne med resten af olien, og bag dem i 10-15 minutter.
Servér fiskepakkerne med grøn salat og brød.
Brugt i denne ret

Mørksej
Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…
Ingredienser
4 personer
600 g mørksejfileter uden skind og ben
250 g champignon
8 tomater
4 fed hvidløg
8 stykker filodej
2 spsk rapsolie
salt og peber
Tilbehør:
grøn salat
groft brød