Ising med soltørrede tomater og spinat

Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Hæld kogende vand over de soltørrede tomater, lad dem stå i 10 minutter, og hæld vandet fra igen.
- Læg isingfileterne i et ovnfast fad med bagepapir, og krydr med salt og peber.
- Hak løgene fint.
- Fordel løg og soltørrede tomater over fisken, og bag retten i 10 minutter.
- Rens og skyl spinaten godt.
- Varm olien på en pande, og svits spinaten i 2 minutter.
- Krydr med salt og peber.
Servér den bagte ising med spinat og pasta.
Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!
Brugt i denne ret

Ising
Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er…
Ingredienser
4 personer
600 g isingfileter
200 g soltørrede tomater
2 rødløg
600 g frisk spinat
1 spsk olivenolie
salt og peber
Tilbehør:
frisk pasta