Skip to main content

Ising med soltørrede tomater og spinat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader. 
  • Hæld kogende vand over de soltørrede tomater, lad dem stå i 10 minutter, og hæld vandet fra igen. 
  • Læg isingfileterne i et ovnfast fad med bagepapir, og krydr med salt og peber. 
  • Hak løgene fint. 
  • Fordel løg og soltørrede tomater over fisken, og bag retten i 10 minutter. 
  • Rens og skyl spinaten godt. 
  • Varm olien på en pande, og svits spinaten i 2 minutter.
  • Krydr med salt og peber.

 

Servér den bagte ising med spinat og pasta.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!

Brugt i denne ret

Ising

Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er…

Ingredienser

4 personer



600 g isingfileter
200 g soltørrede tomater
2 rødløg
600 g frisk spinat
1 spsk olivenolie
salt og peber

Tilbehør:
frisk pasta