Vol au vent med rejer

0 min
Sådan gør du
Bundene:
Start med at skære butterdejen ud i 2 store baner, der lige passer på din bageplade.
Kom dem i ovnen ved 200° og læg en rist et par cm. over, så de ikke vokser skævt op.
Bag dem i ca. 20 min.
Fyldet:
Saml cremefraiche og mayonaise og skær æblet i fine tern. Hak dild og riv citronskallen i. Krydr med salt og peber.
Vend det godt sammen.
Sigt lagen fra rejerne, og vend dem i dressingen.
Når bundene er bagt, skæres toppen af, og du kan fylde dem med rejesalaten.
Pynt med dild, æblestrimler og ørredrogn.
Opskriften er udarbejdet i samarbejde med Jesper Vollmer
Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)
Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Fjordreje
Fjordrejen har fem par brystlemmer, det forreste par har små klosakse. Alle…
Ingredienser
8 personer
1 stor plade butterdej
1 stor spand rejer i lage
200 g cremefraiche 38%
200 g mayonaise
1 æble
1 bdt. dild
1 citron
Salt og peber
1 lille glas ørredrogn