Skip to main content

Vol au vent med rejer

Tid:
0 min

Sådan gør du

Bundene:

Start med at skære butterdejen ud i 2 store baner, der lige passer på din bageplade. 

Kom dem i ovnen ved 200° og læg en rist et par cm. over, så de ikke vokser skævt op. 

Bag dem i ca. 20 min. 

Fyldet: 

Saml cremefraiche og mayonaise og skær æblet i fine tern. Hak dild og riv citronskallen i. Krydr med salt og peber. 

Vend det godt sammen.

Sigt lagen fra rejerne, og vend dem i dressingen. 

Når bundene er bagt, skæres toppen af, og du kan fylde dem med rejesalaten. 

Pynt med dild, æblestrimler og ørredrogn. 

 

Opskriften er udarbejdet i samarbejde med Jesper Vollmer

 

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Fjordreje

Fjordrejen har fem par brystlemmer, det forreste par har små klosakse. Alle…

Ingredienser

8 personer


1 stor plade butterdej 

1 stor spand rejer i lage 

200 g cremefraiche 38% 

200 g mayonaise 

1 æble 

1 bdt. dild 

1 citron 

Salt og peber 

1 lille glas ørredrogn