Torskesalat med stenbiderrogn

Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kom torsken i en gryde, dæk med koldt vand, og tilsæt 1 tsk salt.
- Kog vandet op, skru ned til jævn varme, og lad torsken småkoge i 10 minutter.
- Tag torsken op af vandet, læg den på en tallerken, og lad den køle af.
- Når fisken er kølet så meget af, at man kan røre ved den, pilles fiskekødet fri af ben og skind.
- Pisk mayonnaisen sammen med citronsaft og peber, og vend stenbiderrognen i.
- Snit salaten fint, og læg den på et fad.
- Skær tomaterne i tern, og fordel dem over salaten.
- Pluk torsken i mindre stykker, og læg dem oven på salaten.
- Hæld mayonnaisen over salaten, og drys med dild.
Servér torskesalaten med små, kogte kartofler og brød.
Brugt i denne ret

Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
750 g hel torsk med skind og ben
½ dl mayonnaise
saft af ½ citron
60 g stenbiderrogn
1 salathoved
4 tomater
1 lille bdt. dild
salt og peber
Tilbehør:
små kartofler
godt brød