Pitabrød med sprød krydret rødspætte

Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Rør yoghurt el. syrnet fløde med ½ tsk salt og lidt peber.
- Bland paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken.
- Vend rødspættefileterne i krydderiblandingen.
- Varm olien op på en pande, og steg fisken i 1-2 minutter – ryst af og til panden.
- Varm pitabrødene som angivet på emballagen.
Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle/fade på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.
Tip: Smag evt. dressingen til med lidt knust hvidløg.
Brugt i denne ret

Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
500 g rødspættefilet
2 dl yoghurt eller syrnet fløde 9%
½ tsk paprika
½ tsk karry
2 spsk rasp
2 spsk rapsolie
salt og peber
6 grove pitabrød
Tilbehør:
strimlet icebergsalat
små tern af agurk, tomat og løg