Skip to main content

Pitabrød med sprød krydret rødspætte

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Rør yoghurt el. syrnet fløde med ½ tsk salt og lidt peber.
  • Bland paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken.
  • Vend rødspættefileterne i krydderiblandingen.
  • Varm olien op på en pande, og steg fisken i 1-2 minutter – ryst af og til panden.
  • Varm pitabrødene som angivet på emballagen.

 

Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle/fade på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.

 

Tip: Smag evt. dressingen til med lidt knust hvidløg.

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer



500 g rødspættefilet
2 dl yoghurt eller syrnet fløde 9% 
½ tsk paprika
½ tsk karry
2 spsk rasp
2 spsk rapsolie
salt og peber
6 grove pitabrød

Tilbehør:
strimlet icebergsalat
små tern af agurk, tomat og løg