Pasta med røget laks

Du skal bruge:

4 personer
400 g frisk pasta 150 g røget laks 2 squash 4 forårsløg 1 fed hvidløg 2 dl fløde Salt og peber Olie til stegning Tilbehør: brød og salat

Sådan gør du

• Pastaen koges som angivet på pakken.

• Squash rives groft, forårsløg skæres i tynde ringe.

• Grønsagerne svitses i olie med presset hvidløg i 5 minutter under omrøring. Fløden tilsættes og koges op. Smag til med salt og peber og krydderier efter eget ønske (evt. timian).

• Laksen skæres i mindre stykker og røres i sovsen efter den er taget af komfuret.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra havørreden på den slankere halerod, de færre pletter under sidelinien og på, at gællegitterstavene på forreste gællebue er tornformede.

I forbindelse med gydningen bliver den mørkere, og hannen udvikler en tydelig kæbekrog. I forbindelse med gydedragten får hannens krop et rødligt skær, sorte og røde pletter, og huden fortykkes og bliver sej. Laks kaldes også atlantisk laks eller østersølaks afhængigt af levested. Laksen bliver normalt op til 120 cm, men den kan blive op til...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28