Ørredsalat i pitabrød

Du skal bruge:

4 personer
2 pakke røget ørred (ca. 250g)
1 dl creme fraiche
1 rødløg
2 spsk. citronsaft
Hakket purløg
1 æble
8 pitabrød
Salt og peber
Blandet salat (valgfrit)

Sådan gør du

  • Hak æblet i meget små tern. Hak purløg og løg fint.



  • Rør creme fraiche med citron, salt, peber, løg og purløg



  • Vend forsigtigt æble- og fiskestykker i dressingen



  • Kom salaten i pitabrødene sammen med den grønne salat.


Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk). Ørreden har et rød-violet bånd langs sidelinien, som har givet fisken sit navn. Regnbueørreden har den lille karakteristiske fedtfinne, der findes på oversiden tæt på halefinnen. Den har sorte pletter over det meste af kroppen inklusive ryg, fedt- og halefinner. Den har en kort krop med et lille hoved og en mundspalte, der når så langt bagud som øjets bageste rand. Siderne er sølvskinnende med mørkere ryg og sølvhvid bug. Farven på sidelinien er kraftigst i gydeperioden. Ved længere tids ophold i saltvand...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28